Névjegy

Dr. Szabó Tibor

  • - 51 éves
  • - nős, három fiúgyermek édesapja
  • - a földrajztudomány doktora
  • - 1998 és 2002 között a Határon Túli Magyarok Hivatalának vezetője
  • - az I. Orbán-kormány államtitkára
  • - a köztelevízió kuratóriumának tagja
  • - 4 éve képviselő Martonvásáron
  • - a Szegedi Tudományegyetem oktatója

2010.08.26. 13:00 Dr. Szabó Tibor

Ilyen polgármester szeretnék lenni

Amikor 25 évvel ezelőtt feleségemmel ideköltöztünk, egy befogadó, igazi vidéki településre kerültünk. Ennyi idő elteltével is hálával tartozom a közösségnek, mely itt marasztalt, és három fiúgyermekkel gyarapodott családunk immár igazi martonvásárinak érezheti magát.
Elérkezett az idő, amikor sok éves közigazgatási tapasztalatomat a közösség szolgálatába állítva törleszthetem a város felé fennálló adósságomat.
A polgári oldal képviselő jelöltjeivel együtt azt gondolom, hogy Martonvásáron újfajta cselekvésre van szükség, mely az összefogásra épül. Az elmúlt négy évben végzett képviselői tevékenységem meggyőzött arról, hogy csak együtt alakíthatjuk ki az élhető, otthonos, mindenki által szerethető kisvárost.
A város vezetője akkor jár el helyesen, ha odafigyel az emberek véleményére. Ha tudja, melyik családban szorítanak az anyagiak, hol van gond az iskolakezdéssel, melyik járdaszakaszt kell megjavítani, mikor kell szólni a rendőrnek, hogy már megint gyanús idegenek kószálnak az utcáinkon, vagy intézkedni, mert túl hosszú a várakozási idő a rendelőben.
Szeretnék olyan polgámester lenni, akinek az ajtaja mindig nyitva áll ÖN előtt, aki mindezekre odafigyel, cselekszik, ha kell és szolgálja a közösséget, mely kitüntette bizalmával.
Természetesen a jövő tervezése is csak közösen lehetséges. Meggyőződésem, amikor a belváros kialakításáról, új ipari terület létesítéséről vagy az elkerülő út megépítéséről kell dönteni, akkor is elsősorban ÖNÖKET, a város lakóit kell meghallgatni.
Programunkat az Önökkel folytatott beszélgetések alapján állítottuk össze és a napokban minden háztartásba eljuttatjuk. Köszönöm a sok értékes javaslatot, ígérem, a következő években igyekszünk minél többet megvalósítani belőlük!
Ha ÖN is szívesen lenne részese a MARTONVÁSÁRI ÖSSZEFOGÁSNAK, kérem október 3.-án tiszteljen meg bizalmával és szavazzon a polgári oldal jelöltjeire!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szabotibor.blog.hu/api/trackback/id/tr742249370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása